SCHILDERWERKEN

ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

Onze primaire focus ligt op het schilderen in huizen, zowel binnen als buiten het huis, hoewel we ook ervaring hebben met andere types van gebouwen zoals kantoren, restaurants, industriegebouwen en winkels. Of het nu een klein of groot project is, we geven ons altijd 100% en we geloven er sterk in dat een goeie voorbereiding de sleutel is tot succes.


We zorgen dan ook steeds voor een volledige voorbereiding voor we aan het werk beginnen om een hoge kwaliteit op het einde als resultaat af te kunnen leven. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we ook welke verf en methodes ons die hoge kwaliteit kunnen garanderen.


Hebt u schilderwerken die uit te voeren zijn in nog andere types gebouwen dan voorgaande, gelieve ons in dat geval te contacteren om samen de mogelijkheden na te gaan. De lijst hierboven geldt immers niet als limiet voor de types gebouwen waar we met de verfborstel doorgaan.


We zijn vooral trots op onze betrouwbaarheid en efficiënte service als bedrijf en doen er alles aan om de schilderwerken uit te voeren in een tijdschaal die door de klant als aangenaam wordt ervaren.


Ook andere diensten waar we bedreven in zijn, zoals behangwerken en het bekleden van vloeren, kunnen indien gewenst door ons uitgevoerd worden.


Dus, bent u op zoek naar een betrouwbare schilder contacteer dan Aljomat vandaag op 0479 85 29 13 of stuur een e-mail naar info@aljomat.be voor meer informatie.

Realisaties

MEER REALISATIES >