OVER ONS

Het bedrijf werd opgericht in 1997 door Albert Permentier en is na het toetreden van zijn zoon Mathias in de firma uitgegroeid tot een bedrijf dat zich specialiseert in schilderwerken, behangwerken en vloerbekleding. Op die manier is het in de loop der jaren een betrouwbaar familiebedrijf geworden. Het is dan ook geen toeval dat de naam "Aljomat" is ontstaan als een samenstelling van de namen Albert, Jonathan (zijn andere zoon) en Mathias.


We kiezen graag voor eenvoud: binnen elke opdracht, hoe klein die ook mag zijn, is er één vaste contactpersoon, houden we de gewenste timing goed in de gaten en gaan we na het uitvoeren van de werken kritisch ons eigen resultaat na. De reputatie die we in de loop der jaren opbouwden, willen we blijvend garanderen aan al onze klanten.


Aljomat voert deze werken uit voor zowel particulier, kantoor, bedrijf, industrie, horeca en winkels. Dit kan zowel binnen als buiten het gebouw.


Bij elk project is er een centrale focus op kwaliteit en resultaat. Net dankzij onze uitgebreide ervaring weten we exact welke producten en technieken we dienen te hanteren om de hoogste kwaliteit te bereiken.


Wenst u ook beroep te doen op één van onze diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren of om een offerte aan te vragen.

Realisaties

MEER REALISATIES >