BEHANGWERKEN

Behangpapier kopen is 1 ding, maar het hangen is een andere zaak. Het vraagt immers geduld, enige handigheid en de juiste expertise rond droogtijd, kleuren en types behangpapier om op een goede manier te behangen. Laat u dit liever over aan een vakman? Dan bent u hier bij Aljomat aan het juiste adres.


We bieden immers een breed gamma aan behangwerken voor zowel particuliere als commerciële faciliteiten. Met ons team kunnen we verschillende soorten ruimtes aan, gaande van een opdracht in 1 kamer tot volledige kantoorruimtes. We hangen verschillende soorten behangpapier: papier, vinyl, acryl, glasvezel en vlies.


Laat u zich ook niet misleiden door het feit dat we al sinds 1997 in dit vak zitten want tegelijk blijven we kritisch en gaan we met passie en oog voor detail te werk. Dat ziet u ook in de pagina realisaties van behangwerken.


Wat is de prijs om ons uw kamer te laten behangen? Niemand wil te veel betalen om diensten te laten uitvoeren en wij zijn net dezelfde mening toegedaan als het aankomt op behangen. Via de offerte pagina kan u nu meteen online een richtprijs aanvragen. Of u kan ons natuurlijk meteen bellen op 0479 85 29 13 voor meer informatie over prijzen.

Realisaties

MEER REALISATIES >